DSC07891.jpg

JOB BOOTCAMP 

Werk en zingeving

Tot hier en niet verder

Je zit al een tijdje niet lekker in je baan en weet dat het tijd is om een stap te maken. Je leeft van weekend naar weekend, zit laag in je energie en gaat de maandagochtenden met flinke tegenzin weer aan het werk. Op papier sluit je baan misschien wel aan op je achtergrond, maar in de praktijk heb je het idee dat er niet het beste uit je wordt gehaald en je absoluut meer in je mars hebt dan je nu laat zien. Je betrapt jezelf erop dat je best vaak klaagt over de gang van zaken op je werk en je je - in tegenstelling tot het begin van je dienstverband - niet meer helemaal kunt vinden in de visie van het bedrijf.

Als je er even bij stil staat, voel je dat de automatische piloot op je werk de laatste tijd best wel vaak aanstaat en merk je dat je vuurtje minder hard brandt dan toen je deze baan begon, het voelt vlak, doelloos en kost energie. 

 

Je wilt echt iets toevoegen, van waarde zijn. En dat lukt nu niet voldoende. Gevoelsmatig weet je misschien wel enigszins in welke hoek je het te zoeken hebt, maar je kunt dat niet in woorden vatten wat je er van weerhoudt om de zoektocht te starten. Waar sta jij voor? Wat wil je bewerkstelligen met het werk wat je doet? En waar ben je goed in? Allemaal vragen waar je geen concreet antwoord op hebt.

Working hard for something we don't care is called stress.
 
Working hard for something we love is called passion.

- Simon Sinek

In dit traject gaat het allemaal om het vinden van diè baan die aansluit op wie jij bent, waar je goed in bent en waar jij op een dieper niveau zingeving en échte joy door ervaart. Zodat je aan het einde van de rit precies weet wat en waar op de arbeidsmarkt  je gaat zoeken, en een ijzersterk verhaal hebt dat je kunt gebruiken in sollicitatiegesprekken.

DSC07927.jpg

Dit gaan we doen

Met coach sessies, huiswerkopdrachten, visualisaties en een compleet werkboek duiken we in wie jij bent, wat jou drijft en wat ervoor zorgt dat jouw hart in de fik gaat van enthousiasme. We gaan op zoek naar datgene wat jou voldoening geeft en waardoor jij zingeving ervaart. Op een praktische manier krijg je vervolgens helder hoe jouw talenten daarop aansluiten en wat de juiste functie en werkomgeving voor je is. Als je daaraan toe bent, zet je stappen in het sollicitatie proces terwijl ik vanaf de zijlijn met je meekijk en je ondersteun.

Ik kan je garanderen je dat je binnen 3 maanden helder hebt wat jouw verhaal is als het gaat om die volgende baan. Je hebt helder:

 • wat ervoor nodig is, wil jij voldoende energie halen uit je werk;

 • wat jou uniek maakt, wat je talenten en kwaliteiten zijn en waarom dit van waarde is voor een organisatie;

 • hoe jouw ideale functie en werkomgeving eruit ziet;

 • wat jouw belangrijkste waarden zijn en hoe die aan kunnen sluiten op een concrete baan.

En heb je eerste stappen gezet in het vinden van die baan die écht bij je past!

 

1-OP-1 ONLINE SESSIES

HELDERHEID OP JE KRACHT EN TALENT

BEGELEIDEND WERKBOEK

                               

                           Lange tijd wist ik niet precies wat ik wilde en merkte ik dat ik van geen enkel sollicitatiegesprek echt warm werd. Na de Job Bootcamp heb ik binnen een maand een baan gevonden doordat ik heel gericht kon zoeken en tijdens mijn sollicitatiegesprekken duidelijk kon aangeven wie ik ben en waar ik naar op zoek was.

A.G. - Research Consultant

Dankzij de coachsessies met Florine heb ik mijn drijfveren gevonden en weet ik waar mijn kracht ligt. Hierdoor weet ik waar ik naar opzoek ben in het vervolg van mijn carrière en kon ik gericht een leuke nieuwe stap zetten die bij mij past. Ze heeft mij geholpen met het gehele plaatje. Naast het vinden van mijn drijfveren heeft ze mij met het hele verder proces tot na de sollicitatie goed ondersteund. Precies wat ik nodig had. 

Simon - Consultant

Na de coachsessies met Florine had ik meer inzicht in mijn eigen kunnen en in wat ik belangrijk vind in een nieuwe werkomgeving. Doordat ze heel goed doorvraagt kom je echt tot de kern en kon ik met mijn verhaal goed in gesprek met werkgevers. Die baan die echt bij mij past vond ik al binnen 2 maanden!

Lauren - HR Adviseur

Je stelde precies de vragen waar ik goed op moest kauwen om bij "Mijn" antwoorden te komen.Kritisch op een prettige manier zodat ik zelf in de spiegel kon kijken. Telkens terug naar de kern; past dit bij jou? Wat ben ik blij dat ik jou als coach heb gehad, je bent zo'n krachtig voorbeeld: Ik sta nu weer in mijn kracht en weet waar ik naar toe wil.

José - Ondernemer

 

Ik liep ertegenaan dat ik merkte dat ik in elke baan maar ben gerold, en er niet bewust voor had gekozen. Ik deed maar wat anderen goed leek. Dit traject heeft me meer duidelijkheid gegeven over mijzelf; wat ik wel wil en wat niet. Dit kan ik mijn hele leven meenemen in verdere beslissingen! Ik leer nu eindelijk naar mezelf luisteren wat ik tot nu toe eigenlijk nog nooit écht heb gedaan.

Anouk de B. - Customer Service Agent​

 

Stap voor stap kwam ik dichter bij mijzelf en leerde ik luisteren naar mijn kracht en energie. Ik weet nu wat mij past, maar ook waar ik niet gelukkig van wordt. Aan iedereen die worstelt en leeg thuis komt na een dag werken: bel eens met Florine en ervaar zelf wat zij voor je kan betekenen! Een cadeautje aan jezelf!!!

G. de Vries - Associate HR Business Partner 

Dit is voor jou als je...

 • ...echt voelt dat het tijd is voor een nieuwe stap maar niet weet wat dat moet zijn;

 • ...baas en collega's altijd erg tevreden met je zijn maar jij zelf voelt dat je te weinig energie uit je werk haalt. Geven en ontvangen is niet in balans;

 • ...al langere tijd het gevoel hebt dat je niet op je plek zit in je huidige baan en er nu niet het beste uit je wordt gehaald

 • ...twijfelt of je wel ergens goed in bent en talent hebt;

 • ...je werk ervaart als vermoeiend, het kost je veel energie;

 • ...je iemand bent die graag waarde toe wilt voegen met datgene wat je doet in een baan en je inzetten voor een betere wereld;

 • ...moeite hebt met kiezen; voor zoveel banen en functies is wat te zeggen, maar wat past nou echt bij jou? ;

 • ...reflectief bent, het leven te leuk vindt om met minder genoegen te nemen;

 • ...er nu echt klaar voor bent om die baan te vinden die je voldoening geeft!